Právě vysíláme

Přiznání Jady Smith: Svatbu s Willem jsem nikdy nechtěla

11. dubna 2022 14:06
Přiznání Jady Smith: Svatbu s Willem jsem nikdy nechtěla

O manželství Willa Smithe a Jady Smith se po kauze na Oscarech mluví víc než kdy jindy. Po internetu nyní kolují starší rozhovory slavného páru, ve kterých právě Jada přiznala několik šokujících faktů.

Will a Jada Smith se netají tím, že mají otevřené manželství. Jada se pak ve svých rozhovorech dokonce nebojí mluvit o svých milencích a intimních poměrech, které mimo manželství se slavným hercem udržuje. Po internetu nyní koluje i nahrávka z jejího pořadu Red Table Talk, ve kterém herečka před Willem přiznává, že si ho vlastně nikdy nechtěla vzít za muže.

„Nechtěla jsem se vdávat. Byl na mě vyvíjen ohromný tlak. Byla jsem mladá a těhotná herečka a nevěděla jsem, co dělat,“ přiznala Jada před svým manželem, matkou i dcerou Willow. V rozhovoru rovněž uvedla, že cestu svatební uličkou proplakala a byla doslova naštvaná, že musí mít svatbu. Její matka posléze uvedla, že svatba byla opravdu příšerná.

Will Smith přiznal, že pocity své ženy v jejich svatební den moc dobře znal. I dle jeho názoru svatba proběhla jen proto, že si to velmi přála Jadina matka. Manželství s Jadou ovšem zjevně nelituje, a ačkoliv je vztah slavného hollywoodského páru v očích veřejnosti opravdu velmi podivný, dvojice nadále zůstává spolu.

Rodina Smithových

Články, které by tě mohly zajímat