Právě vysíláme

Pro PARIS HILTON prý nebyl bývalý snoubenec dost dobrý. Našla si proto jiného fešáka!

28. února 2020 12:10
Pro PARIS HILTON prý nebyl bývalý snoubenec dost dobrý. Našla si proto jiného fešáka!

Ačkoliv už Paris Hilton táhne na 40 let, stále nemůže najít toto pravého a partnery střídá jako ponožky. Věčná rebelka je totiž evidentně velmi vybíravá a do svatby se moc nehrne.

Paris Hilton toho ve skutečnosti příliš moc neumí, ale celý svět zná už mnoho let její jméno. Je to totiž věčná rebelka a než její otěže převzala Kim Kardashian, byla to právě Paris, která byla typickou představitelkou celebrit, které nemají talent, ale za to jsou slavné.

Populární blondýnka má hromadu peněz a je budoucí dědičkou hotelového impéria. Nápadníci se jí tedy hrnou a Paris si pečlivě vybírá. K oltáři už málem zamířila s hercem Chrisem Zylkou, ale zásnuby nakonec sama zrušila, protože se jí pohledný svalovec nezdál dost dobrý. „Nemyslím si, že pro mě byl ten pravý. Připadám si jako neuvěřitelná žena a zasloužím si někoho úžasného. Prostě to nebylo správné. Pokud někomu budu chtít zasvětit život, bude muset být dokonalý,“ prohlásila sebevědomě po zrušení svatby.

Nyní si Paris našla novou známost a je vídána s podnikatelem a spisovatelem Carterem Reumem. Je však vysoký fešák hoden jejího srdce? To si zřejmě ještě musí bohatá blondýnka pořádně promyslet…

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat