Právě vysíláme

Pro zhlédnutí všechno! Youtuber fingoval smrt svojí přítelkyně, teď má problémy s policií

28. ledna 2020 14:10
Pro zhlédnutí všechno! Youtuber fingoval smrt svojí přítelkyně, teď má problémy s policií

Pokud by někdo psal příručku pro začínající youtubery, měl by tam rozhodně uvést příklad tady Jasona s poznámkou: „Pro zhlédnutí se nebojte udělat všelicos, ale…“

Správný youtuber pro zhlédnutí i přes plot skočí!“ I takhle by mohlo znít youtuberské motto. Plotem to pro některé však nekončí, své o tom ví kontroverzní ImJayStation.

Ten v jednom ze svých videí tvrdil, že jeho přítelkyně umřela. Podle dalšího je ale všechno jinak, my se tak dozvídáme, že youtuberova milá ve skutečnosti žije a ještě mu s natočením videa pomáhala.

Ehm… Chlapík, který se jinak jmenuje Jason (když teda na YouTube zrovna nefinguje smrt svojí přítelkyně), se ale tentokrát asi trochu přepočítal. Díky téhle kauze a tlaku rodičů se totiž z jeho přítelkyně stala ex-přítelkyně. Kandidaturu na marňáka měsíce Jason korunoval tím, že na něj jeho bývalá podala trestní oznámení za útok zbraní.

Youtuber tvrdí, že jeho ex s natočením videa souhlasila, chtěla se stát také slavnou a on byl jen zamilovaný holobrádek, který jí v tom chtěl pomoct… Zmíněným videem ale přestřelil tak, že už mu teď nikdo nic neuvěří.

Zdroj: The Daily Dot, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat