Právě vysíláme

„Probrečela jsem mnoho nocí!“ P!NK popsala, jak těžce prožívala nález koronaviru u jejího synka

7. dubna 2020 15:10
„Probrečela jsem mnoho nocí!“ P!NK popsala, jak těžce prožívala nález koronaviru u jejího synka

Popová hvězda P!nk popsala, jak se svým synem Jamesonem bojovali s koronavirem. Autorka hitu So What přirovnala rekonvalescenci k jízdě na horské dráze.

Děsivá situace

P!nk se svým synem Jamesonem prožívají letos těžké období. Americké zpěvačce a jejímu tříletému synkovi před dvěma týdny vyšly pozitivní testy na koronavirus. Čtyřicetiletá zpěvačka se nyní v rozsáhlém rozhovoru se spisovatelkou Jen Pastiloff rozpovídala o fyzickém i psychickém trápení, které musela v minulých dvou týdnech přežít.

„Probrečela jsem mnoho nocí,“ uvedla P!nk. „Nikdy v životě jsem se takto nemodlila.“ Matka dvou dětí doufá, že už mají to nejhorší za sebou. Situace už prý není „děsivá“, ale to se může rychle změnit, varovala zpěvačka.

P!nk se s Jamesonem naštěstí už uzdravili, ale to neznamená, že přestávají myslet na ostatní. Popová hvězda věnovala celkem 1 milion dolarů na boj proti koronaviru. Tuto částku rozdělila mezi Philadephií (kde její matka pracovala 18 let jako zdravotnice) a Los Angeles, tedy svým aktuálním bydlištěm.

Klobouk dolů!

Zdroj: USA Today, Instagram, Reuters

Články, které by tě mohly zajímat