Právě vysíláme

Proč Agáta prodává drahé dary od Soukupa? Trojnásobná máma uvedla pravý důvod

7. února 2024 12:29
Proč Agáta prodává drahé dary od Soukupa? Trojnásobná máma uvedla pravý důvod

Agáta Hanychová se zbavuje dárků od bývalého partnera Jaromíra Soukupa. Z jakého důvodu? Ten nyní sama trojnásobná máma uvedla!

Luxusní šperk a drahý vůz. To jsou věci, které Agáta nabízí na instagramu a hledá vážného kupce. Dle informací se jedná o dárky od bývalého přítele Jaromíra Soukupa, se kterým má Hanychová malou dcerku Rozárku. Jak už jistě víte, vztahy mezi expartnery nejsou dobré a dvojice se kvůli péči o dceru dokonce soudí. A právě soudy jsou důvodem toho, proč Agáta dary od Soukupa prodává. Jak totiž sama přiznala, není za tím jen „zlá energie“ nebo dokonce msta.

Soudní náklady bývají velmi finančně nákladné a dle Hanychové stojí až desítky tisíc korun. Bývalá modelka a trojnásobná máma je chce zaplatit právě z prodeje drahých věcí. Ze zbytku chce své dceři Rozárce dopřát hezký život. Spory s Jaromírem jsou prý natolik závažné, že dvojice není schopná najít společnou řeč. „S ním se nedá na ničem domluvit, blokuje mi vše, kam chci s Rozárkou vyrazit, vánoční prázdniny, teď jarní, a na každé musím dávat předběžné opatření, které mě u právníka stojí desítky tisíc. Jen tím zaměstnává soudy, které mají určitě jiné věci na práci. Navíc on má právníky jako zaměstnance, on sám je právník, a já si musím na vše pomoc najímat. Nejsmutnější na tom je, že mu nejde o zájem Rozárky, ale o jeho ego,“ řekla sama Agáta pro Blesk.cz.

Jak soud o malou Rozárku dopadne, je zatím ve hvězdách. Jedno ze soudních stání ovšem rozhodlo ve prospěch Jaromíra Soukupa. Agáta totiž dostala zákaz zveřejňovat fotografie dcery na sociálních sítích. Se stejnou věcí pak žene k soudu Hanychovou i její bývalý manžel, herec Jakub Prachař. Ani jemu se totiž nelíbí, že jeho dcera Mia je často viděna na sociálních sítích.

Články, které by tě mohly zajímat