Právě vysíláme

„Proč by měl otec líbat dceru na rty? Je to hrůzné,“ zkritizoval DAVIDA BECKHAMA známý moderátor. A fotbalista to udělal znovu

30. června 2019 13:10
„Proč by měl otec líbat dceru na rty? Je to hrůzné,“ zkritizoval DAVIDA BECKHAMA známý moderátor. A fotbalista to udělal znovu

Známý britský moderátor Pierce Morgan rozvířil vody veřejného mínění, když zhruba před měsícem otevřeně zkritizoval bývalou hvězdu Manchesteru United za to, že na svém Instagramu uveřejnil fotku, kde líbá svou dceru Harper na rty.

Ve svém pořadu doslova uvedl: „Proč by otec líbal svou dceru na rty? Já to nechápu. Hrozné. Zvláštní. Hrozné.“ Na pranýři se fotbalista ocitl konkrétně kvůli této fotce.

 

Poté, co moderátor tento svůj postoj uveřejnil i na Twitteru, snesla se na něj vlna kritiky. „Horor. Šok. Milující otec líbá svou dceru.“ Zaznělo například v ironických komentářích.

Britská média budou mít zdá se opět o čem mluvit, protože tento týden se stejného „prohřešku“ Beckham dopustil znovu – při fotbalovém utkání, které společně s Harper sledovali ve Francii. Není žádným tajemstvím, že sedmiletá Harper má k fotbalu blízko a hraje ho raději než všichni Beckhamovi synové.

A my smekáme před tátou, který si nenechá od médií diktovat, jak se chovat k vlastním dětem.

Zdroj: www.thesun.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat