Právě vysíláme

Proč herečka CAMERON DIAZ ukončila kariéru? Slavná blondýnka konečně prozradila důvod!

10. srpna 2020 12:10
Proč herečka CAMERON DIAZ ukončila kariéru? Slavná blondýnka konečně prozradila důvod!

Cameron Diaz patřila mezi nejobsazovanější herečky Hollywoodu a její jméno zná snad každý. V roce 2018 se ovšem pohledná blondýnka rozhodla ukončit kariéru. Proč?

Za několik let v americkém hudebním průmyslu si Cameron vybudovala slušnou kariéru a objevila se hned v několika komerčně úspěšných filmech. Diváci jí nejvíce znají ze snímků jako Maska, Charlieho andílci či Něco na té Mary je. Nyní však jako by se po herečce slehla zem a nemůžeme jí vidět v žádném dalším filmu. V roce 2018 totiž Diaz oznámila, že s herectvím končí. A v nedávném rozhovoru prozradila, proč se tak rozhodla.

„Zamyslela jsem se nad svým životem. Když děláte filmy, vlastní vás. Je to úžasná výmluva. Jste v tom dvanáct hodin denně, každý den v měsíci a nemáte žádný čas na nic jiného. Uvědomila jsem si, že jsem předala kus svého života ostatním lidem, musela jsem se stát soběstačnou, víte. Potřebovala jsem se ujistit, že se o sebe zvládnu postarat a vím, jak být dospělou,“ řekla Cameron, která se provdala za muzikanta Benjiho Maddena a nyní žije rodinný život. Právě ten ostatně nechtěla kvůli hraní zanedbávat a rozhodla se, že se z Hollywoodu stáhne.

 

 

Zdroj: Movieweb

Články, které by tě mohly zajímat