Právě vysíláme

Proč se MILEY CYRUS a LIAM HEMSWORTH rozešli? Prý jsou na vině drogy, alkohol a nevěra!

18. srpna 2019 9:10
Proč se MILEY CYRUS a LIAM HEMSWORTH rozešli? Prý jsou na vině drogy, alkohol a nevěra!

Po rozchodu Miley Cyrus a Liama Hemswortha se začaly objevovat spekulace o tom, proč už spolu slavný pár nežije. Jak informují některé zahraniční weby, za ukončením vztahu stojí drogy, alkohol a nevěra.

Liam a Miley spolu střídavě chodili už několik let, avšak do svazku manželského pár vstoupil až v prosinci loňského roku. Po půl roce je s láskou konec a dvojice je nyní od sebe. Jak píše deník DailyMail, za rozchodem údajně stojí Liamovy problémy s drogami. Australský herec prý navíc až příliš holdoval alkoholu, což Miley špatně snášela a manželovi dokonce platila drahé terapie.

Proti těmto zvěstem se vyhradili přátelé Liama, kteří naopak tvrdí, že za konec manželství může samotná Miley a její početné nevěry.  „Je to jen další pokus, jak odvrátit pozornost od její nevěry a jejího odporného chování na veřejnosti,“ uvedl pro TMZ.com blízký zdroj z hercova okolí, který si myslí, že se spekulacemi o drogách začala právě sama zpěvačka a Liam byl tím, kdo si přál normální ženu a rodinu.

Kde je pravda, ví jen samotná Miley s Liamem. Jelikož se ale ani jeden z nich k rozchodu nechce nadále vyjadřovat, zůstávají tyto spekulace nepotvrzeny.

 

Zdroj: TMZ, DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat