Právě vysíláme

Proč si Britney Spears před 16 lety oholila hlavu? Nová kniha to odhaluje

23. října 2023 16:03
Proč si Britney Spears před 16 lety oholila hlavu? Nová kniha to odhaluje

Memoáry Britney Spears budou zdá se opravdu nabyté doposud tajnými informacemi. Slavná zpěvačka v nich mimo jiné prozradí i to, proč si před 16 lety nečekaně oholila hlavu.

V roce 2007 obletěly svět šokující fotografie, které čekal jen málokdo. Britney Spears, do té doby bezproblémová princezna popu si znenadání oholila celou hlavu. To, že tehdy měla Britney velké psychické problémy, je jasné. Až nyní, ve své knize, ovšem sama Spears odhalila detaily.

Časopis People zveřejnil několik informací z knihy, která ještě ani nestačila spatřit světlo světa, a už je z toho pořádný skandál. Britney se totiž rozepsala o tom, jak jí v jejích 19 letech donutil jít Justin Timberlake na potrat a s kým mu tehdy byla nevěrná. Dalším odhalením je i to, jaký byl přesný důvod k tomu, že si zpěvačka před 16 lety oholila vlasy holícím strojkem. „Když jsem vyrůstala, pořád mě všichni pozorovali. Už od doby, kdy jsem byla v pubertě, si mě neustále někdo prohlížel od shora dolů, lidé mi říkali, co si myslí o mém těle… Oholit si hlavu a trochu vyvádět byl můj způsob, jak proti tomu bojovat,” odtajnila nyní Britney. O ostříhání vlasů prý tehdy poprosila jednu z kadeřnic. Ta ovšem odmítla, a tak Britney vzala sama do ruky strojek a hlavu si za malou chvíli oholila. Celou situaci tehdy zachytili paparazzi a skandál byl tak na světě.

Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat