Právě vysíláme

Proč zemřel Matthew Perry? Toxikologie ukázala část pravdy

21. listopadu 2023 13:44
Proč zemřel Matthew Perry? Toxikologie ukázala část pravdy

Matthew Perry zemřel náhle v 54 letech a celý svět zůstal v šoku. Oblíbený herec byl nalezen mrtvý ve své vířivce a vzhledem k jeho minulosti se fanoušci obávali jedné zásadní věci.

Milovaný seriálový Chandler byl nalezen bez známek života 28. října. První zprávou o jeho smrti bylo podezření na utonutí. Poté se ovšem ale vyrojily nejrůznější spekulace o tom, co se asi mohlo stát.

Jak jistě víte, Matthew Perry bojoval po skoro celý svůj život se závislostí na lécích a jiných drogách. Mnoho fanoušků se proto tedy obávalo toho, že Perry zemřel na předávkování. To ovšem nyní toxikologické testy vyloučily a Matthew před smrtí nepožil fentanyl ani pervitin. V jeho domě však byly nalezeny léky na předpis a až další testy ukážou, zda jejich dávka byla v normálu. Podrobnější výsledky budou ovšem shromážděny až za dobu 4 až 6 měsíců.

Herec byl pohřbem při soukromém obřadu v Los Angeles. Pohřbu se zúčastnili i jeho kamarádi z Přátel Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Courtney Cox a David Swimmer. Herci už rovněž zveřejnili i dojemné vzpomínky na Instagramu.

Články, které by tě mohly zajímat