Právě vysíláme

Proměna FattyPillowa: YouTuber shodil 50 kilo a hodlá v hubnutí dál pokračovat

25. března 2022 9:10
Proměna FattyPillowa: YouTuber shodil 50 kilo a hodlá v hubnutí dál pokračovat

Populární YouTuber FattyPillow se rozhodl vyhlásit boj obezitě, a ačkoliv v minulosti často prohlašoval, že mu jeho životní styl vyhovuje, nakonec se přiklonil ke změně. A pozor, proměna, kterou doposud prošel, je obdivuhodná.

FattyPillow si ze své tloušťky dlouhou dobu spíše utahoval a dělal si legraci z toho, že miluje život s koblihami. Posléze si ovšem uvědomil, že je důležité chránit své zdraví, a rozhodl se hubnout. Jak nyní přiznal před svými fanoušky: vydal se na velmi trnitou cestu.

Když jsem před pěti lety začal s Fattyho cestou, a potom jsem zklamal sám sebe a vrátil se ke starým návykům, tak mě to sundalo na kolena a našel jsem opět komfort a klid v tom, co mi ho vždy poskytovalo. Jídlo,” přiznal na instagramu. Dodal, že moc dobře věděl, že ho váha jednou dostihne a on se bude muset začít omezovat, jinak přijde o důležité zážitky, zničí si zdraví a případně si může o dost zkrátit i samotný život. Právě zdraví se pro něj stalo největší motivací k tomu v cestě pokračovat.

YouTuber shodil 50 kilo z původních 193 kilogramů a na sociálních sítích ukázal obdivuhodnou proměnu. S váhou však stále není spokojený a chce zhubnout mnohem víc. „Číslo, které každé ráno vidím na váze, mě stále hodně bolí, trápí. Necítím, že mám vyhráno a vím, že dalších 30 – 40 kilo bude velký boj, větší než do teď. Pořád mám obrovské břicho, velká záda nad zadkem… A fotky trochu zkreslují…Tentokrát to ale dotáhnu, kam až to půjde a tam, kde budu spokojený,“ přiznal s tím, že už dnes ale cítí zlepšení, co se zdraví týče. Má lepší krevní tlak a je na tom mnohem lépe i po fyzické stránce.

Články, které by tě mohly zajímat