Právě vysíláme

První den školy není vždy ideální. Snímky vyřízených prvňáčků po návratu domů vás pobaví

2. září 2020 14:10
První den školy není vždy ideální. Snímky vyřízených prvňáčků po návratu domů vás pobaví

1. září se po prázdninách a dlouhé pauze kvůli koronaviru opět otevřely školy a děti zamířily do lavic. Ne všichni měli ovšem první školní den veselý.

Pokud si ještě vzpomenete na dobu, kdy jste šli do školy úplně poprvé, jistě si i budete pamatovat na pocity, které každý prvňáček. Přechod ze školky na školu je totiž velká věc a většina dětí se velmi těší, až usedne do lavic. To, že škola opravdu není vždycky jen hrou, pak poznají během prvních měsíců. Ovšem pozor, někdo to bohužel zjistí už první den, stejně jako LucyBritánie!

Malá Lucy vyrazila do školy s úsměvem na rtech, učesanými vlásky a pečlivě vyžehlenou školní uniformou. Po pár hodinách se však vrátila domů špinavá, rozcuchaná a s utrápeným výrazem. Co se ve škole mohlo stát? To je záhada! Jisté však je, že holčička si svůj první den představovala asi úplně jinak.

Maminka Lucy vyfotografovala před i po příchodu ze školy a její fotografie sklidily na internetu obrovský úspěch. Podobné snímky navíc později začala sdílet další řada rodičů a jasně tím dokázala, že i první dny ve škole nemusí být zdaleka veselé a dětičky nejspíš už pochopily, co je v dalších letech čeká.

Zdroj: Facebook, BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat