Právě vysíláme

První lež odhalena? Harry a Meghan v dokumentu použili falešné záběry

6. prosince 2022 14:27
První lež odhalena? Harry a Meghan v dokumentu použili falešné záběry

Jak moc princ Harry a jeho žena Meghan ukážou v novém dokumentu skutečnou pravdu? To je otázka! Už dle prvního traileru se totiž zjistilo, že dvojice s realitou trochu čachrovala.

Už tento týden se fanoušci dočkají dlouho očekávaného dokumentu Harry a Meghan, který má přinést šokující informace o životě prince a jeho ženy v královské rodině. Že nepůjde o žádný milostivý film, je nyní už jasné. Dle prvních ukázek se totiž dvojice nebude bát opět opřít do britské královské rodiny a veřejně pošpinit celou instituci.

V traileru vidíme údajné záběry toho, jak hromada fotografů Harryho s Meghan pronásledují a dychtí po společném snímku. Britské bulvární weby však zjistily, že jeden ze záběrů na fotografy nemá s Meghan a Harrym nic společného. Jedná se totiž o momentku z premiéry filmu Harry Potter z roku 2011, na kterém Meghan ani Harry nebyli pozváni. „Pamatuji si, jak jsem šel na premiéru. Byla to obrovská událost. Davy fanoušků stály v dešti a přes noc se utábořily, aby viděly herce. Nebyli tam žádní členové královské rodiny,“ uvedl pro The Sun bulvární fotograf Doug Seeburg.

Fotografie z premiéry Harryho Pottera, co byla použita v traileru dokumentu

Dle britským expertů na královskou rodinu je dokument cíleně vytvořen k tomu, aby poškodil britskou monarchii a HarryhoMeghan ukázal coby oběti. Načasování premiéry na 8. prosince se navíc shoduje s turné, které v těchto dnech bude princ William podnikat se svou ženou Kate po Spojených státech. Je to náhoda? Nemyslíme si!

Jak moc bude dvoudílný dokument šokující? To se uvidí! Netflix ovšem zajisté očekává velkou sledovanost, protože slavnému páru zaplatil celkem 100 milionů dolarů.

 

Články, které by tě mohly zajímat