Právě vysíláme

První pár ze Svateb čeká krize, druhý se postaví před oltář

15. září 2021 9:10
První pár ze Svateb čeká krize, druhý se postaví před oltář

Romantický sociální experiment Svatba na první pohled se spolu s příchodem září vrátil na televizní obrazovky. V prvním díle stanuli před oltářem Romana s Jaroslavem, které čeká v následující epizodě krize. Lásku na celý život se pak pokusí najít Andrea a Kadri.

V první epizodě druhé řady projektu Svatba na první pohled stanuli před oltářem potetovaný pohodář Jaroslav a dračice Romana. Od prvního setkání mezi nimi byla cítit vzájemná přitažlivost, jejich euforie nevyprchala ani po svatební noci. Jenže hned následující den to mezi nimi zaskřípalo. Na letišti si totiž Jarda uvědomil, že zapomněl na pokoji snubní prsten. Jak krizi zvládnou?

Vedle pokračování příběhu Jaroslava a Romany budou moci ve druhém dílu sledovat diváci svatbu devětadvacetiletého Kadriho a pětadvacetileté Andrey. „Líbila se mi první řada. A protože jsem dlouhodobě nemohla najít toho pravého partnera, řekla jsem si, proč to nenechat na někom jiném? Když bude vyhověno mým požadavkům na charakter a vzhled, mohlo by to vyjít. Každý hledáme svých sto procent protějšku. Pokud se otevírá nová možnost, jak ho najít, proč toho nevyužít?,“ nechala se slyšet účastnice pořadu.

Kadriho do něj přihlásili kamarád s přítelkyní. „Mně se na Kadrim líbí jeho gentlemanství. Dokáže ženě připravit snídani, koupit jí kytku, a nebere to jako prvoplánový akt. On to tak opravdu cítí,“ oceňuje mužovy kvality psychoterapeutka a koučka Šárka Vávrová. Splní se Kadrimu a Andree jejich velké přání a najdou společně lásku na celý život?

Články, které by tě mohly zajímat