Právě vysíláme

První společná vášnivá fotografie: Jennifer Lopez sdílela nejžhavější snímky v bikinách a potvrdila vztah s Benem Affleckem

25. července 2021 8:10
První společná vášnivá fotografie: Jennifer Lopez sdílela nejžhavější snímky v bikinách a potvrdila vztah s Benem Affleckem

Jennifer Lopez včera oslavila narozeniny, a fanouškům ukázala jak sexy v padesáti dvou letech vypadá! Zpěvačka sdílela sérii žhavých fotografií v plavkách mezi kterými sdílela jedno překvapení, na které fanoušci netrpělivě čekali! JLo oficiálně potvrdila vztah s Benem Affleckem.

Ben Affleck a Jennifer Lopez patří momentálně mezi nejsledovanější prominentní hollywoodský pár. Dvojici už několikrát zachytili v objetí nebo při líbání, ale ke svému vztahu se nechtěli vyjádřit, ale že by se jí nějak tajili, se říct nedá.

Přestože se Jennifer v rozhovorech ptali, zda je ve vztahu s Benem šťastná, zpěvačka se odpovědi šikovně vyhnula a nechtěla vztah s oscarovým hercem komentovat přestože tvrdí, že prožívá nejšťastnější období v životě. A je to vidět! Jenn vypadá fantasticky!

Jennifer se o své soukromí rozhodla podělit v den svých padesátých druhých narozenin. Na Instagramu sdílela sérii sexy fotografií v bikinách, mezi kterými byl schovaný i snímek s Benem, ten zachycuje jejich vášnivou líbačku. Jenn tak oficiálně potvrdila vztah s hollywoodským krasavcem. Říká se, že stará láska nerezaví a v případě Bena a Jennifer nezrezla ani po neuvěřitelných osmnácti letech.

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Jejich první společnou fotku sdílela o den dříve zpěvaččina kamarádka Leah Remini, která se na svém profilu podělila o vzpomínky z narozeninového oslavy. Ve vzpomínkovém videu nechyběl ani černobílý snímek z fotokoutku s hollywoodským párem.

Jennifer Lopez, Ben Affleck a Leah Remini

Články, které by tě mohly zajímat