Právě vysíláme

První ukázka z autobiografie Karla Gotta: Otcem se stal proti své vůli

30. června 2021 8:10
První ukázka z autobiografie Karla Gotta: Otcem se stal proti své vůli

Autobiografie Karla Gotta se brzy dostane na pulty knihkupectví. Venku je první ukázka, která napovídá, že fanoušci se mají opravdu na co těšit. Karel Gott je v knize velmi upřímný a přiznal, že se stal otcem proti své vůli! O dvou nejstarších dcerách se dozvěděl po telefonu.

Narození dvou nejstarších dcer bylo pro Gotta v obou případech šokem. Zpěvák přiznal, že početí bylo neplánované a byl o nich informován až v době, kdy už to nemohl nijak ovlivnit!

U prvorozené Dominiky to bylo až měsíc poté, co přišla na svět. „Zájmu krásné tanečnice se nedalo odolat. Připadal bych si jako hlupák, kdybych její zájem ignoroval,“ vzpomíná Karel ve své autobiografii. Tanečnici nabídl odvoz domů, ale nezůstalo jen u něj. „Nad ránem jsem opouštěl její žižkovský byt s tím, že si někdy zavoláme,“ popisuje zpěvák. Znovu se potkali až po dvou letech, kdy se scénář opakoval a považoval to za hezkou epizodu.

Za pár měsíců mu zavolala Tonka se slovy: „Tak kdy se přijedeš podívat?“ Karel byl zaskočený a nic mu nedocházelo, ani když v pozadí slyšel dětský pláč. „No, kdy se přijedeš podívat na svou dceru? Na Dominiku! Je to naše miminko. Tvoje dítě,“ šokovala Tonka do telefonu. „Cítil jsem to trochu jako podraz. Lhostejno, zda z lásky, nebo vypočítavosti…“ přiznal BožskýKarel.

O druhorozené Lucii se dozvěděl o dva měsíce dříve, než se narodila. S matkou Lucie zpěvák skoncoval: „Nemohl jsem skousnout, že jsem byl zase obejit. Tím hůř, že jsem k Ivetě necítil vůbec nic. Proto jsem se s tím tentokrát vyrovnával snad ještě hůř než u Toničky.“

To, a více Gott otevřeně popisuje ve své autobiografii Karel GottMá cesta za štěstím, která se objeví 14. července letošního roku na pultech. V knížce se čtenáři podívají do Mistrova soukromí. Gott se věnuje svým dcerám, manželství a odhalí mnoho věcí, které byly doteď zahaleny rouškou tajemství. Vzpomíná na své dětství, vypráví o rodičích, školních letech, kamarádech a svých zálibách. “Ve své inventuře osudu je sebekritický i mimořádně upřímný, především v závěrečných kapitolách, v nichž popisuje těžké období zápasu se zákeřnou chorobou,” láká obal autobiografie.

Zdroj: Blesk, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat