Právě vysíláme

První vyjádření Jana Bendiga: Čekám na dopis od policie, uvedl zpěvák

23. února 2024 12:44
První vyjádření Jana Bendiga: Čekám na dopis od policie, uvedl zpěvák

Protože kauza okolo Jana Bendiga a jeho „moučného napadení“ se stala dosti virální, zpěvák se k ní po dvou dnech od stanoviska policie vyjádřil. Co vzkazuje fanouškům?

Zpěvák nedal k celé situaci jasné vyjádření a neuvedl, zda vinu popírá či naopak přiznává. Dle jeho slov čeká na vyjádření policie, které chce mít ve vlastních rukou. Po dvou dnech mlčení od propuknutí kauzy ovšem tvrdí, že rozchodně „nechce dělat mrtvého brouka“. „Vím, že spousta z vás čeká na vyjádření ke kauze, která vám určitě nemůže uniknout. Nebojte, nedělám mrtvého brouka a ani ho dělat nechci. Vždy jsem s vámi mluvil otevřeně a tak tomu bude i tentokrát. Život není jen o příjemných momentech, ale i o těch, ve kterých vám není úplně hej. Ale je potřeba se k nim postavit čelem,“ napsal Bendig v pátek v poledne na instagram.

 

„Bohužel doposud nemám vyjádření od Policie ČR, i když ho prý už odeslala poštou. Ani dnes po několika dnech do schránky nedorazilo. Prý to může trvat ještě několik dní. Asi se ptáte, proč čekám na to vyjádření? Protože to chci uzavřít a nedělat k tomu několik dalších vyjádření. Jakmile ho budu mít, tak vám k tomu něco napíšu. Ať už je váš názor jakýkoliv a můj na tuto kauzu též, tak mě mrzí, jak se nafoukla a co se teď děje. Děkuji všem, kteří při mě stále stojí,“ uvedl.

Přímo po incidentu s moukou se zpěváka veřejně zastalo mnoho osobností z hudebního showbyznysu. Bendig se dočkal podpory od Lucie Bílé, Matěje Rupperta nebo i bývalé první dámy Dagmar Havlové. Některé osobnosti byly nyní osloveny na jejich reakci po vyjádření policie, která uvedla, že incident byl nahraný. Mnozí jsou informací velmi překvapeni a spíše se chtějí od celé záležitosti distancovat. Reakce si přečtěte ve článku níže.

Články, které by tě mohly zajímat