Právě vysíláme

První vyjádření Jaromíra Jágra po nehodě: „Byla to moje chyba“

25. května 2022 12:29
První vyjádření Jaromíra Jágra po nehodě: „Byla to moje chyba“

Jaromír Jágr měl dnes dopoledne dopravní nehodu, při které se jeho vůz střetl s tramvají. Hokejový útočník vyvázl pouze s lehkým poraněním ruky a jak přiznává, šlo o jeho chybu. „Myslel jsem si, že je to můj konec,“ uvedl.

Pro Jaromíra Jágra nebylo středeční dopoledne příliš příjemné. Na Plzeňské v Praze měl nehodu, když se při přejíždění z jedné strany vozovky na druhou střetl s tramvají. Majitel kladenských Rytířů vyvázl pouze s lehkým poraněním ruky, jak ale sám přiznává, střet mohl mít fatálnější následky. „Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil,“ uvedl k nehodě Jágr.

Vinu připisuje sobě. „Byla to moje chyba. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si ji, když byla půl metru přede mnou, na poslední chvíli,“ přiznává útočník.

Legendární hokejista je vděčný nejen za svůj život. „Co je nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo.“ V příspěvku, který sdílel na sociálních sítích, nezapomněl poděkovat záchranářům a dalším osobám, které na místě zasahovaly.

Foto: Facebook Jaromíra Jágra

Bezpečně na cestě s Active Radio

Projekt Bezpečně na cestě multimediální skupiny Active Radio je zaměřen primárně na snížení počtu nehod s přímým následkem smrti a zároveň snížení počtu celkových zranění v rámci nehodovosti. Realizace projektu je financována z prostředků Fondu zábrany škod, a to podle pravidel uveřejněných na  stránkách www.fondzabranyskod.cz.

Články, které by tě mohly zajímat