Právě vysíláme

RACHEL MCADAMS se povedlo utajit druhé těhotenství. Herečka už má pořádný pupek!

23. srpna 2020 14:10
RACHEL MCADAMS se povedlo utajit druhé těhotenství. Herečka už má pořádný pupek!

Rachel McAdams je oblíbenou a velmi půvabnou americkou herečkou, která se proslavila filmy jako Zápisník jedné lásky nebo Protivný, sprostý holky. Známé blondýnce se navíc daří nejenom v kariéře, ale i v soukromí.

Ačkoliv je Rachel americkým zlatíčkem a známou herečkou, své soukromí si poctivě střeží a novinářům neprozradí skoro nic. Veřejnosti například není známo ani jméno jejího syna, který se narodil před dvěma lety. Ututlat se dlouhou dobu podařilo herečce i druhé těhotenství!

Rachel byla nachytána bulvárními fotografy, jak se prochází po ulici a je jasně vidět, že je v pokročilém stádiu těhotenství. Jednačtyřicetiletá herečka tak očekává dalšího potomka s partnerem, scénáristou Jamiem Lindenem, se kterým se na společenských akcích ale skoro neukazuje.

Na druhé děťátko se Rachel jistě velmi těší a podle svých slov si mateřství velmi užívá. „Mateřství je ta nejlepší věc, která se mi kdy stala. Lidé říkají, že váš život už nebude plně ve vašich rukou, ale já jsem se pro sebe měla 39 let a už jsem ze sebe byla otrávená. Jsem šťastná, že jsem se mohla zaměřit na jinou osobu,“ řekla před časem v jednom ze svých rozhovorů.

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat