Právě vysíláme

Radost nejen pro uši, ale i pro oči: Mrkněte na šaty, ve kterých vystoupily zpěvačky na inauguraci Joea Bidena

21. ledna 2021 15:10
Radost nejen pro uši, ale i pro oči: Mrkněte na šaty, ve kterých vystoupily zpěvačky na inauguraci Joea Bidena

Inaugurace nového amerického prezidenta Joea Bidena byla nejen důležitou oficiální událostí, ale také přehlídkou nejrůznějších vystoupení. Na události vystoupila například dvaadvacetiletá básnířka Amanda Gorman, ale také známé hvězdy jako Jennifer Lopez, nebo Lady Gaga.

Inaugurace nového amerického prezidenta Joea Bidena byla velmi očekávanou událostí, která nabídla řadu zajímavých výstupů.

Na této výjimečné akci vystoupila třeba dvaadvacetiletá básnířka Amanda Gorman, která byla vůbec nejmladší básnířkou v historii, která na inauguraci vystoupila.

Americkou hymnu zazpívala Lady Gaga, pro kterou tato pocta zřejmě představovala vrchol kariéry. Svým výstupem na akci ohromila i zpěvačka Jennifer Lopez. Ta stejně jako Gaga nenadchla pouze svým hlasem, ale také nápaditým outfitem.

„Tito umělci představují jasný obraz rozmanitosti našeho velkého národa a svým vystoupením uctí mnohaletou tradici prezidentské inaugurace,“ uvedl k výběru vystupujících Tony Allen, generální ředitel inaugurační komise.

Zdroj: super.cz, aktualne.cz, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat