Právě vysíláme

RAFAEL NADAL se ostře opřel do novináře na tiskové konferenci! Co ho tak rozzuřilo?

13. listopadu 2019 14:10
RAFAEL NADAL se ostře opřel do novináře na tiskové konferenci! Co ho tak rozzuřilo?

Tenistu Rafaela Nadala pěkně rozzuřila otázka od italského novináře, která se týkala jeho nedávné svatby s dlouholetou přítelkyní Marií Franciscou Perellou. Takhle naštvaného jsme Nadala dlouho neviděli!

„Tohle je na h***o“

Tiskové konference jsou pro tenisty těžkými záležitostmi, zejména po prohraných zápasech na velkých turnajích. Svoje o tom může povídat aktuální světová jednička Rafael Nadal, jemuž se vůbec nelíbila jedna otázka od italského novináře Ubalda Scanagatty.

Zkušený italský novinář se Nadala zeptal, zda nedávná svatba s přítelkyní Marií Franciscou neovlivnila výkon španělského tenisty při prohraném zápasu s Němcem Alexandrem Zverevem. Většinou klidný a usměvavý Nadal na takové vtípky rozhodně neměl náladu.

„Vážně se mě na tohle ptáte? Je to vážná otázka, nebo vtip?“ odpověděl rozzuřený Nadal. „Hodně mě překvapuje, že se mě na tohle ptáte. Jsem s tou samou holkou už 15 let a žijeme stabilní, normální život. Pojďme na španělskou část tiskovky – tohle je na h***o.“

Rafael Nadal si s italským novinářem Ubaldem Scanagattou nebral servítky

Zdá se, že Nadal na podivné otázky týkající se jeho nedávné svatby opravdu nemá náladu. Snad se podobné incidenty už opakovat nebudou!

Zdroj: Huff Post, Baseline, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat