Právě vysíláme

Rapper 2 CHAINZ v době koronaviru pomáhá bezdomovcům. Jeho restaurace jim rozdává jídlo zdarma!

28. dubna 2020 11:10
Rapper 2 CHAINZ v době koronaviru pomáhá bezdomovcům. Jeho restaurace jim rozdává jídlo zdarma!

Americký rapper 2 Chainz se v těchto obtížných časech rozhodl pomoc potřebným. Autor hitu Money In The Way ve své restauraci v Atlantě rozdává jídlo tamním bezdomovcům.

Klobouk dolů!

2 Chainz spolu se svým přítelem Snoopem Dillardem vlastní restauraci Escobar Restaurant And Tapas v Atlantě. Poté, co guvernér státu Georgie (v němž se Atlanta nachází) rozhodl pro zmírnění některých opatření proti šíření Covidu-19, měli dva podnikatelé dilema – otevřít restauraci, či neotevřít?

Nakonec se známý rapper se svým kamarádem rozhodli pro druhou variantu, ale se změnou. Přestože prostory restaurace zůstávají nadále zavřené, bezdomovci v tamní oblasti si tam můžou přijít pro porci jídla zdarma! Escobar Restaurant And Tapas už rozdala přes 100 porcí jídla potřebným.

Text v překladu zní:
Místo otevření restaurace jsme se dnes rozhodli darovat jídlo bezdomovcům.

Tento projekt je pro restauraci, jejíž tržby klesly o zhruba 95 %, celkem náročný. Se zmírněními opatření spustila restaurace i servis jídla na počkání, čímž chce svoje ztráty alespoň částečně dohnat. Spolumajitel podniku 2 Chainz ale zdůrazňuje, že v této těžké době je důležité pomáhat ostatním, zejména pokud patří do rizikových skupin.

Zdroj: NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat