Právě vysíláme

Rapper Karlo byl zatčen za převoz drog. Nyní poslal fanouškům vzkaz přímo z vazby

13. června 2022 11:16
Rapper Karlo byl zatčen za převoz drog. Nyní poslal fanouškům vzkaz přímo z vazby

Rapper Karlo ze stáję Milion+ był v březnu zatčen za převážení velkého množství drog. Nyní svým fanouškům poslal z vězení zprávu.

Dvaatřicetiletý Slovák byl zatčen, když vlakem do České republiky převážel 1,5 kilogramu marihuany a kokain o hmotnosti 152 gramů. Dle policie byla hodnota kokainu vyčíslena na 12 220 eur. Karlo byl zatčen společně s dalším Čechem a nyní se nachází ve vazbě. V případě prokázání viny mu hrozí odnětí svobody v rozmezí 10 – 15 let. Tresty za pašování drog jsou na Slovensku o dost přísnější. 

Karlo je fanoušky i rapovou komunitou u nás i na Slovensku velmi podporován. Hashtag #FreeKarlo zaplnil sociální sítě a všichni doufají, že se rapper vyhne nejpřísnějšímu trestu.

Nyní Yzomandias, rapper a zakládající člen labelu Milion+, zveřejnil autoportrét, který měl Karlo pořídit ve vazbě. Rovněž fanouškům oznámil, že si s kamarádem už telefonoval. “Mám všechny pozdravovat. Tato kresba je autoportrét od Karla. Poprosil nás, abychom to nahodili na Instagram. Nechte mu pod tímto příspěvkem nějakou lásku. Drž se, bro,“ napsal.

Články, které by tě mohly zajímat