Právě vysíláme

Rapper Separ zvítězil nad rakovinou: Tu svini jsem porazil. Jsem zase zdravý

2. ledna 2021 8:10
Rapper Separ zvítězil nad rakovinou: Tu svini jsem porazil. Jsem zase zdravý

„Neřeště h*vna, žijte život,“ vzkazuje fanouškům rapper, který na svém Instagramu nedávno oznámil, že se poslední tři měsíce strávil na chemoterapii. 

Zpráva o rakovině talentovaného slovenského rappera zasáhla nejen jeho skalní fanoušky. O průběhu nemoci se Separ svěřil na Instagramu a dodal, že léčba začala zabírat, a ačkoliv ještě nemá všechny výsledky testů, vypadá to, že vyhrál. Zároveň však přiznává, že chemoterapie a její následky je zatím to největší peklo, co kdy zažil. „Netušil jsem, v jakém hrozném fyzickém stavu se může člověk ocitnout. Jeden nádor mi vybrali. CT odhalilo, že to hovado se už stihlo rozrůst i do dalších částí těla. Chemo je fakt zlo, ale dá se to zvládnout.. dnes jsem byl na kontrole, jestli zabrala.. první výsledky hovoří, že ANO.. čekám ještě na jednu zprávu od člověka z CT, ale vypadá to, že jsem vyhrál,“ napsal před několika týdny Separ, který kvůli rizikovému zdraví a pandemii Covidu neviděl své děti 2,5 měsíce.

Je to potvrzené

Nyní se Separ na svém Instagramu již konečně mohl podělil o radostnou zprávu: „Možná jste si všimli, že track s Restem začíná slovy: Nedostala mě rakovina, more, Separ je zpět. Tímto chci oficiálně říci, že jsem tu svini porazil. Díky za vaši podporu, jsem zase zdravý,“ vzkázal Separ ve stories.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat