Právě vysíláme

REBEL WILSON se mění před očima! Z dřív obézní herečky je nyní sexy kráska

30. srpna 2020 9:10
REBEL WILSON se mění před očima! Z dřív obézní herečky je nyní sexy kráska

Zdá se, že rok 2020 je rokem, kdy se slavné boubelky rozhodli razantně změnit svou životosprávu a začít hubnout. Po Adele shazuje kila i komička Rebel Wilson.

Herečka a rodačka z Austrálie je fanoušky milována a nikdo se nad jejími kily navíc nikdy nepozastavoval. Rebel byla navíc vždy považována za sebevědomou ženu, která svou postavu vzala jako přednost. Nyní se Rebel rozhodla hubnout a po vzoru zpěvačky Adele se se vší parádou vrhla do shazování kil.

Rebel dál zveřejňuje úžasné fotografie na Instagramu a fanoušci nevěří vlastním očím. Z opravdu velké boubelky se totiž stala velmi krásná žena, která vypadá opravdu výborně. „Wow REBEL! Vypadáš ohromeně. Ach můj bože, jak k čertu! Ztratil jsi tolik kil. Inspirovala jsi mě!“ napsala jí například jedna z fanynek do komentářů.

“Jaké jsou vaše cíle pro letošní rok? Budu k vám upřímná – v rámci své mise Roku zdraví se snažím dostat na 75 kg a co se týče mé kariéry se snažím jeden z mých filmů dostat do konce roku do produkce! Obě věci vyžadují každodenní úsilí a věčně mě něco vrací zpátky, ale tvrdě makám,” napsala pak před časem samotná herečka a je vidět, že tvrdá dřina se opravdu vyplatila.

 

Zdroj: Instgram

Články, které by tě mohly zajímat