Právě vysíláme

REBEL WILSON se pustila do hubnutí. Slavná boubelka se pochlubila velkou proměnou!

18. června 2020 9:10
REBEL WILSON se pustila do hubnutí. Slavná boubelka se pochlubila velkou proměnou!

Zdá se, že rok 2020 je rokem, kdy se slavné boubelky rozhodli razantně změnit svou životosprávu a začít hubnout. Po Adele shazuje kila i komička Rebel Wilson.

Herečka a rodačka z Austrálie je fanoušky milována a nikdo se nad jejími kily navíc nikdy nepozastavoval. Rebel byla navíc vždy považována za sebevědomou ženu, která svou postavu vzala jako přednost. Nyní se Rebel rozhodla hubnout a po vzoru zpěvačky Adele se se vší parádou vrhla do schazování kil.

“Jaké jsou vaše cíle pro letošní rok? Budu k vám upřímná – v rámci své mise Roku zdraví se snažím dostat na 75 kg a co se týče mé kariéry se snažím jeden z mých filmů dostat do konce roku do produkce! Obě věci vyžadují každodenní úsilí a věčně mě něco vrací zpátky, ale tvrdě makám,” napsala komička na Instagram a pochlubila se snímkem, na které je jasně vidět, že přebytečná kila jsou opravdu dolů. Na fotografii má na sobě Rebel přiléhavé šaty a opravdu jí to moc sluší. Podaří se jí dostat na vysněnou váhu? To uvidíme! Stále však doufáme se se ztracenými kily neztratí svůj úžasný smysl pro humor. Právě pro něj ji totiž fanoušci po celém světě milují.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat