Právě vysíláme

Ředitelka tajně naplánovala cvičný teroristický útok na škole. Vyděšený žák vyskočil z okna!

7. prosince 2019 9:10
Ředitelka tajně naplánovala cvičný teroristický útok na škole. Vyděšený žák vyskočil z okna!

Šílený nápad ředitelky základní školy v Polsku skončil naprostým fiaskem. Ředitelka totiž zinscenovala falešný teroristický útok, který ale působil tak moc reálně, že z něj žáci mají silné trauma.

Ředitelka školy v polském městě Barczewo chtěla ověřit, zda jsou žáci připraveni rychle reagovat na nebezpečí a najala proto několik fanoušků vojenské historie, kteří si nacvičili tak moc reálně vypadající teroristický útok, že celá akce skončila fiaskem.

Skupina nadšenců si oblékla kukly a s falešnými zbraněmi vrazila nečekaně do školy. Děti pak byly z celé situace tak moc v šoku, že řada z nich propukla v pláč a křik. Jeden ze žáků dokonce i ze strachu vyskočil z okna. Naštěstí se mu ale nic nestalo, protože se nacházel ve třídě v přízemí.

Jelikož řada žáků zažila obrovský šok, po celé akci se jim museli věnovat psychologové. Ředitelka školy pak byla ihned vyloučena a případ nyní řeší i policie. Ředitelka totiž nedala o plánované akci vědět ani zbytku sboru a obrovský chaos a paniku ve škole zachránila jen duchapřítomnost několika pedagogů.

 

Zdroj: TVN24

Články, které by tě mohly zajímat