Právě vysíláme

REESE WITHERSPOON prozradila, proč klade takový důraz na prohry a na neúspěchy v životě

8. září 2019 12:10
REESE WITHERSPOON prozradila, proč klade takový důraz na prohry a na neúspěchy v životě

Herečka Reese Witherspoon v dojemném vzkazu na Instagramu popsala, jak pro její kariéru byly důležité neúspěchy. Hvězda filmové série Pravá blondýna říká, že je třeba si projít neúspěšným obdobím, abychom se mohli posunout dál.

Důležitá mantra

Z chyb se člověk učí – tak by se nejlépe dal charakterizovat přístup herečky Reese Witherspoon. Američanka na Instagramu uvedla, že pro ni jsou chyby a neúspěchy stejně důležité, jako úspěchy. Slavná herečka v otevřeném vzkazu popsala, jak jednou tři dny doma probrečela, protože nedostala roli ve filmu, nebo že ji filmaři dlouho nechtěli zaměstnat, protože se jim nelíbila. Witherspoon tvrdí, že tyto zážitky byly sice těžké, ale je ráda, že si jimi prošla. Neúspěchy ji nesmírně pomohly změnit přístup k herecké profesi, a nyní je z ní jedna z nejznámějších hereček na celém světě.

Přečtěte si celý vzkaz Reese Witherspoon na Instagramu níže. Co si o jejímu přístupu myslíte vy?

Text v překladu zní:
Odmítnutí je pouze přesměrování – Tolik příběhů na Instagramu se vztahuje k úspěchu, ale je důležité si uvědomit, že odmítnutí či neúspěch nám v životě může hodně pomoct. Když jsem jako herečka začínala, měla jsem zkoušku na roli, kterou jsem chtěla víc než COKOLIV jiného. Byl to neuvěřitelný film a titulní roli obsadil hvězdný herec. Měla jsem s nimi tři schůzky, test a potom mi zavolal můj agent a řekl mi, že jsem roli nedostala, protože hercovi se lépe spolupracovalo s jinou herečkou. Ježíš, já jsem brečela – hnusné slzy a celé tři dny. Nicméně, dostala jsem se z toho. Dostala jsem jinou práci. Nedalo se to srovnat a nikdy jsem ten obrovský film neviděla, ale zkušenost z toho procesu mě toho naučila hodně. Následně jsem několik let přišla o stejný počet rolí, jako jsem dostala. Vždycky jsem byla AŽ MOC. Moc malá, moc divoká, moc energická. Jednou mi dokonce řekli, že vypadám příliš chytře na to, abych zahrála roli mladé ženy. Nebudu Vám lhát, ta odmítnutí někdy bolela, jelikož jsem si to brala osobně. Určitě jsem kolem dvaceti let brečela hodně ve sprše. Tehdy jsem ale nevěděla, že odmítnutí tě naučí být houževnatý a silný. Navíc, ne každá cesta je pro Tebe ideální. Moje kamarádka Kerry Washington říká, že odmítnutí je ochrana od pána Boha. Ty jsi na cestě, která je jen pro Tebe. Příště, až si zažijete nějaký neúspěch, nebo Vám někdo zlomí srdce, smutněte, ale posuňte se DÁL. Čekají Vás lepší časy.

Zdroj: Vogue UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat