Právě vysíláme

Reese Witherspoon vyvedla na veřejnost mladého syna. I on svou matku rozhodně nezapře

9. ledna 2024 12:18
Reese Witherspoon vyvedla na veřejnost mladého syna. I on svou matku rozhodně nezapře

Reese Witherspoon si vzala jako doprovod na předávání cen Zlatý glóbus svého syna Deacona. Nejenže byla ona sama dojatá z toho, že její chlapeček je už dospělý chlap, ale i fanynky byly z mladíka celé paf.

Známá herečka se v loňském roce rozvedla po 12 letech manželství a na Zlaté glóby tak poprvé vyrazila bez manžela. Jako doprovod proto s sebou vzala svého dvacetiletého syna Deacona. Mladý muž zaujal nejenom novináře, ale i fanynky, které se nad Deaconem začaly rozplývat a nazývat ho „mladou verzí Leonarda DiCapria“.

Herečka má za sebou poněkud čerstvý rozvod s hledačem talentů Jimem Tothem. S ním má jedenáctiletého syna. S bývalým přítelem, hercem Ryanem Phillippem, má ovšem Witherspoon ještě dvě děti – čtyřiadvacetiletou dceru Avu, která je její věrnou kopií, a dvacetiletého Deacona. A právě ten matku doprovodil na významnou hollywoodskou akci. Nutno podotknout, že i mladý Deacon je své matce velmi podobný. Zda se vydá stejným směrem jako jeho rodiče, zatím není jasné. Nyní mladík studuje na univerzitě v New Yorku.

 

Články, které by tě mohly zajímat