Právě vysíláme

Reportérka si mylně myslela, že vyhrála v loterii. Přímo v živém vysílání podala výpověď!

26. prosince 2019 12:10
Reportérka si mylně myslela, že vyhrála v loterii. Přímo v živém vysílání podala výpověď!

Nikdy není dobré radovat se předčasně. To už nyní ví i španělská reportérka, které se v živém vysílání stal pořádný trapas. Žena si totiž mylně myslela, že se jí podařilo v loterii vyhrát velké peníze.

Natalia Escudero pracuje už několik let ve veřejnoprávní televizi RTVE a během živého vysílání se pořádně znemožnila. Mylně si totiž myslela, že vyhrála v loterii a podle jejího losu si bude moct připsat na účet 680 tisíc korun. Přímo před zraky televizních diváků tak v euforii bouchla šampaňské, skoro až plakala radostí a navíc svým kolegům do televize vzkázala, ať už s ní další den v práci nepočítají. Její radost byla ale předčasná, protože ačkoliv byla nejvyšší výhra loterie 100 milionů, celková částka se rozdělovala mezi několika výherci. Natalia Escudero tak nakonec získala 130 tisíc korun.

Když se reportérka dozvěděla pravdu, hned v dalším vstupu se divákům omluvila za svou neprofesionalitu, Hned také uvedla, že z práce ve skutečnosti odejít nechce a doufá, že vedení televize nebralo její „výpověď“ doslova.

 

 

Zdroj: BBC

Články, které by tě mohly zajímat