Právě vysíláme

Reportérku srazilo v živém přenosu auto. Zvedla se a pokračovala v práci dál

28. ledna 2022 13:10
Reportérku srazilo v živém přenosu auto. Zvedla se a pokračovala v práci dál

Tomu se říká oddanost práci! Americkou reportérku srazilo auto přímo během živého vysílání. Statečný žena se však po srážce zvedla, oklepala se a dál vysílala.

Tori Yorgey se zrovna chystala na spojení s hlavním moderátorem, když v tu chvíli do ní vrazilo auto. Přímo v živém vysílání tak diváci mohli vidět, jak letí k zemi. Po lehkém šoku pak ale přišlo velké překvapení, když se pohotová žena zvedla a pokračovala ve své reportáži dál. Srážku s autem navíc vzala i jako vtip. 

„Jsem v pořádku, vy jste v pořádku, všechno je v pořádku. Tohle je můj poslední týden v práci a bylo jasné, že se něco takového stane,“ řekla pochopitelně Tori lehce otřeseně před kamerou. Samotný moderátor televize se pak snažil zachovat profesionální výraz, ale bylo jasné, že něco takového ještě nezažil. “To je snad vůbec poprvé, co se něco podobného stalo v televizi,“ řekl. Právě jeho reakce byla posléze diváky kritizována a moderátor prý v této situaci působil naprosto bez emocí. Po pár dnech se ovšem sama reportérka ozvala na sociálních sítích, kde oznámila, že je naštěstí v pořádku a moderátora se zastala s tím, že se jedná o velmi laskavého muže, co chtěl ihned po skončení reportáže vědět, zda jak se jí daří.

Články, které by tě mohly zajímat