Právě vysíláme

Richard Krajčo v seriálu Iveta ztvární Zdeňka Macuru. Co říkáte na tu podobu?

26. ledna 2024 11:47
Richard Krajčo v seriálu Iveta ztvární Zdeňka Macuru. Co říkáte na tu podobu?

Televize Nova natáčí třetí řadu seriálu Iveta, který pojednává o životě zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. Poslední série pak bude patrně ta nejvíc dramatická, protože ukáže i bulvární kauzy, kterými bohužel zpěvačka před svou sebevraždou v roce 2014 procházela.

Život Ivety Bartošové byl před její smrtí velmi dramatický. Bulvární média hojně informovala o jejích vztazích a zaznamenávala krušné chvíle, které zpěvačka prožívala. V třetí řadě seriálu Iveta se tak objeví manžel Bartošové Josef Rychtář i nechvalně známý ctitel Zdeněk Macura. Toho si překvapivě zahrál zpěvák a herec Richard Krajčo, který se nyní pochlubil fotografiemi z natáčení.

„Dnes má svátek Zdeněk, a možná je to znamení. Protože právě dnes v 6:30 skončilo natáčení třetí série seriálu Iveta pro Voyo, kde jsem měl možnost si jednoho Zdeňka zahrát,“ napsal Krajčo na sociální sítě a ukázal snímky z placu. Jeho seriálového rivala v lásce, tedy Josefa Rychtáře, si zahrál herec David Prachař.

Skutečný Zdeněk Macura (Profimedia)

Reakce fanoušků na Krajčovu roli nebyly příliš pozitivní. Sám zpěvák přiznal, že se dočkal velkého „mediálního hejtu“. „V životě jsem dostal tři velké mediální hejty. Jeden z nich byl, když jsem přijal tuto roli. Přesto věřím, že jako herci mi to přinese i pozitivní reakce. Vy se můžete těšit v květnu,“ uvedl herec. Co na jeho podobu se Zdeňkem Macurou říkáte vy?

 

Richard Krajčo coby Zdeněk Macura

Články, které by tě mohly zajímat