Právě vysíláme

RIHANNA označila prezidenta DONALDA TRUMPA za mentálně nemocného! Co ji k tomu vedlo?

13. října 2019 11:10
RIHANNA označila prezidenta DONALDA TRUMPA za mentálně nemocného! Co ji k tomu vedlo?

Rihanna se v novém rozhovoru pro časopis Vogue pořádně opřela do prezidenta Donalda Trumpa. Podle zpěvačky a módní návrhářky je prezident Spojených států „mentálně nemocným člověkem“. Jak svoje slova odůvodnila?

Problém se zbraněmi

Když jde o problém s nákupem zbraní ve Spojených státechRihanna má jasno. „Je to devastující,“ uvedla zpěvačka s barbadoskými kořeny v rozhovoru pro časopis Vogue„Lidé jsou vražděni válečnými zbraněmi, které si legálně koupí. Tohle prostě není normální. Nemůže to být normální.“

Jak její odpověď v rozhovoru naznačuje, Rihanna se na téma zbraní nebojí říct svůj názor. Nebojí se rovněž říct, koho viní za hlavní příčinu problému masových střílení ve Spojených státech. „Pokud se v té samé situaci naskytne Arab, neexistuje, aby to prezident Trump označil jako problém týkající se duševního zdraví. Nejvíce mentálně nemocný člověk v Americe je momentálně asi prezident,“ uvedla Rihanna.

Není to poprvé, co úspěšná zpěvačka veřejně kritizuje prezidenta Spojených států. Po srpnové střelbě v americkém městě El Paso například Rihanna veřejně zareagovala na příspěvek prezidenta Trumpa na Twitteru, v němž útok nebyl označen za teroristický akt.

Donald Trump na vyjádření zpěvačky zatím nezareagoval.

Zdroj: Vogue, Independent, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat