Právě vysíláme

Robin se živí jako profesionální objímačka! Neuvěříte, jaký balík peněz si vydělá za rok

14. ledna 2019 13:10
Robin se živí jako profesionální objímačka! Neuvěříte, jaký balík peněz si vydělá za rok

Spousta lidí se cítí osaměle a chybí jim společnost. A právě pro ně je tu žena jménem Robin Marie, která jim od smutku na nějakou dobu pomůže. Ovšem za příplatek!

Nenechte se zmást, Robin rozhodně nepatří mezi ženy, jenž by nabízely erotické služby. Živí se jako profesionální objímačka a jakkoliv se může zdát divné, objímání je opravdu její jedinou pracovní náplní, za kterou získává peníze.

Žena provozuje svou neobvyklou živnost v americkém Kansas City a její nabídka služeb je celkem pestrá. Zákazníci si mohou vybrat z několika typů objetí a připlatit si mohou i za lehké mazlení. V objetí se sympatickou brunetkou pak mohou vydržet jak dlouho chtějí, ale musí se připravit na to, že za hodinu zaplatí celkem 1800 korun.

Robin je na své povolání hrdá a pro ni samotnou je velmi obohacující.  „Tělo během objetí vypouští do oběhu endorfin, také známý jako hormon štěstí. Díky němu jsme šťastnější a méně vystresovaní,“ říká a dodává, že mezi její zákazníky se rozhodně neřadí jen zoufalí samotáři. „Mám zákazníky, kteří jsou šťastně ženatí, ale i takové, kteří jsou se vztahem nespokojeni. Dále jsou to vdovy, rozvedení, lidé v monogamních vztazích i záletníci,“ tvrdí Robin, jenž je na svou práci náležitě hrdá a rozhodně s ní nehodlá přestat už z toho důvodů, že jí přináší až 900 tisíc korun ročně.

 

Zdroj: FoxNews

6 důkazů, že Anna Kendrick miluje zvířata všeho druhu

Články, které by tě mohly zajímat