Právě vysíláme

Rodiče pořádají dívkám oslavy na počest první menstruace! Stane se tento bizár aktuálním trendem?

19. února 2019 15:10
Rodiče pořádají dívkám oslavy na počest první menstruace! Stane se tento bizár aktuálním trendem?

V životě je mnoho událostí, které stojí za to oslavit. Patří mezi ně narozeniny, svatba, narození dítěte či zásnuby. Někteří lidé však mají i ve zvyku slavit věci, které se obyčejně rozhodně neoslavují – třeba první menstruace!

Ačkoliv je to vážně podivné, po internetu kolují fotografie, jenž zobrazují obrovskou oslavu na počest první menstruace dívky v pubertě. A pozor, rodiče této neznámé chuděry pojali oslavu její proměnu „v ženu“ opravdu ve velkém stylu. Dokonce nechyběl ani dort s nápisem: „Gratulujeme k první menstruaci“.

Pokud jste si však mysleli, že dort je možná už příliš, připravte se na to, že existují i větší extrémy. Někteří rodiče totiž chtěli být hodně tematičtí a pro svou dceru si připravili i sladkosti, co připomínají tampóny, vložky, menstruační kalíšky a další věci, které každá dívka během „svých dnů“ potřebuje.

Pokud chcete vidět, jak oslavy první menstruace vypadají, podívejte se do naší galerie. Taky vám to přijde jako jeden velký bizár? Snad se jednou nebudou první měsíčky slavit jako narozeniny!

 

Zdroj: Twitter

Firma vyrábí bačkory v podobě vašeho mazlíčka

Články, které by tě mohly zajímat