Právě vysíláme

Rodina herečky Anne Heche se měsíc po její smrti hádá o dědictví. Spor skončí u soudu

22. září 2022 11:07
Rodina herečky Anne Heche se měsíc po její smrti hádá o dědictví. Spor skončí u soudu

Herečka Anne Heche zemřela při tragické autonehodě letos v srpnu a už nyní se její rodina hádá kvůli dědictví. Spor je dokonce tak moc vyhrocený, že skončí u soudu.

Anne Heche měla dva syny – dvacetiletého Homera a třináctiletého Atlase. Každý z chlapců má ovšem jiného otce. O dědictví se dle amerických médií nyní přetahuje právě syn Homer a otec jeho bratra James Tupper.

Heche se svým starším synem

Homer trvá na tom, aby luxusní vila a vysoký finanční obnos připadl pouze jemu a bratrovi Atlasovi. Právě to se ale nelíbí Jamesi Tupperovi, otci Atlase, který tvrdí, že Homer je nezaměstnaný a na správu tak velkého majetku není ještě dostatečně zralý. Žádá proto, aby správa připadla jemu samotnému. 

Tupper navíc tvrdí, že ho v roce 2011 Anne zvolila jako vykonavatele své poslední vůle. Spor se dostal do takového bodu, že si oba muži najali právníky a jsou připraveni celou věc řešit u soudu.

Heche svým vozem narazila do budovy v Los Angeles a její auto posléze začalo hořet. Třiapadesátiletá blondýnka skončila v kómatu. Lékaři zjistili, že utrpěla silné poškození mozku a rodina se následně rozhodla pro odpojení od přístrojů a poskytnutí Anniných orgánů k dárcovství. Při pitvě byla v hereččině těle odhalena přítomnost drog.

Vůz skončil v plamenech

 

Články, které by tě mohly zajímat