Právě vysíláme

Rodině s deseti vlastními syny a jednou dcerou se narodil DVANÁCTÝ potomek!

22. října 2021 16:01
Rodině s deseti vlastními syny a jednou dcerou se narodil DVANÁCTÝ potomek!

Máte někdy pocit, že nezvládáte svoje děti? Tak si představte, že byste jejich počet několikrát znásobili! Skotští manželé Alexis a David Brettovi se chlubí unikátním rekordem: jejich rodina je totiž jedna z nejpočetnějších ve Spojeném království. Alexis během posledních sedmnácti let porodila celkem dvanáctkrát!

Alexis a David Brettovi se zřejmě inspirovali legendárním příběhem Klapzubova jedenáctka! Skotský pár společně přivedl na svět celkem deset synů, než do rodiny konečně přivítal i první holčičku – to se stalo v roce 2019. Třináctičlenná rodina Brettů tehdy bydlela v domě s pěti ložnicemi u skotského města Dingwall.

 

Navzdory svým vysokým finančním nárokům je rodina soběstačná – David má totiž dobře placenou práci jako strojvedoucí, a tak si může dovolit platit každý týden téměř 300 liber (v přepočtu zhruba 8 700 Kč) za jídlo, které tuto obrovskou rodinu uživí!

Rodina Brettů

Rodina Brettů

„Konečně máme v domě i holčičku,“ povzdychla si po porodu před dvěma roky spokojená maminka v rozhovoru britský list Daily Mail. Kdo by ale čekal, že tím s dětmi končí, byl by na omylu.

Záhy na to otěhotněla Alexis znovu. Jednačtyřicetiletá matka přivedla letos na svět své dvanácté dítě. Bohužel ale chlapeček přišel na svět velmi brzo a dlouho nebylo jisté, zda přežije. Jeho porodní váha byla pouhých půl kilogramu!

 

Jak jde čas s Brettovými…

Podívejte se do galerie na to, jak se rodina postupně rozrůstala – od prvních dvou synů, ke třem, čtyřem a postupně až po nynějších dvanáct…

 

Zdroj: Daily Mail, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat