Právě vysíláme

Rozchod Burešové a Forejta? Eva vše uvedla na pravou míru

9. října 2023 11:12
Rozchod Burešové a Forejta? Eva vše uvedla na pravou míru

Eva Burešová a Přemek Forejt patří mezi velmi sledovaný pár a veřejnost často řeší jejich soukromí. Před časem se objevila nečekaná zpráva o tom, že se dvojice rozešla. Byla však pravdivá?

Eva Burešová si sice střeží své soukromí, ovšem s fanoušky komunikuje přes sociální sítě, kde rovněž sdílí i momenty ze svého života. Nyní česká zpěvačka a herečka okomentovala svůj údajný rozchod s šéfkuchařem Forejtem a uvedla věci na pravou míru.

„Tak jsme se dneska s tím mým Přemečkem šli projít po nákupech a viděli jsme obrovskou titulku nějaké neplechy, kde psali, že je rozchod na spadnutí. Tak hlásíme, že jsme stále tady, stále spolu a stále zamilovaní jak jen lidi, kterým se blíží třetí výročí, můžou být. No, co vám budu povídat, ještě že ten náš citlivý Náťa ještě neumí číst, asi by ho to mohlo mrzet,“ napsala Eva na instagram a vyvrátila tak všechny pochyby. Drby o rozchodu navíc zdá se bere dvojice s úsměvem.

Eva Burešová a Přemek Forejt mají společně syna jménem Tristan. Šéfkuchař má z předešlého vztahu ještě dceru Stellu a i Eva je již dvojnásobnou maminkou a má doma i malého chlapečka Nathaniela.

 

Články, které by tě mohly zajímat