Právě vysíláme

Rozchod je zažehnaný. Lela Ceterová s Karlosem Vémolou plánují svatbu pro 500 lidí

6. března 2021 9:10
Rozchod je zažehnaný. Lela Ceterová s Karlosem Vémolou plánují svatbu pro 500 lidí

Ještě před pár měsíci se zdálo, že vztah Karlose Vémoly s Lelou Ceterovou je definitivně u konce. Páru se však nakonec povedlo vše slepit a zápasník se dokonce odhodlal požádat svou partnerku o ruku. Lela souhlasila a přípravy jsou tak v plném proudu.

Jak Karlos Vémola prozradil v rozhovoru pro Blesk, svatba bude opravdu velká. Proběhne 28. července na Žižkovské věži, kde měla dvojice své první rande. A vejít by se na ni mělo až pět set lidí. „Myslel jsem si, že to nebude možné kvůli menší kapacitě. Ale byl jsem mile překvapený, může tam být až pět set lidí. Větší ta svatba být nemusí,“ uvedl zápasník.

Svatba bude podle páru nezapomenutelná a rozhodně ne nudná. Svou první svatební noc pak Vémola s Ceterovou stráví v hotelu One Room, kde oslavili první výročí svého vztahu.

Ještě na podzim se přitom zdálo, že je vztah dvojice definitivně u konce. Médii proběhla zpráva o Vémolových nevěrách a partnerka se od něj odstěhovala na Slovensko. „Někdy se to ve vztahu prostě stává. Byly k tomu důvody, proč jsem to udělala. Jednoduše, nějak to tehdy bylo, a proto jsem to udělala. Nechci to ale víc rozpitvávat,“ prozradila Ceterová pro Blesk, proč se rozhodla odjet do Bratislavy.

Krize je však nadobro zažehnaná. Na znamení své lásky zápasník svou partnerku nejenže požádal o ruku, ale nechal si její obličej dokonce vytetovat na paži. Zatímco podle sledujících Vémoly se kérka moc nepovedla, Ceterová z ní byla nadšená. Tetování si nechala udělat i ona. Její kotník teď zdobí Karlosovy iniciály.

Zdroj: Blesk, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat