Právě vysíláme

Rozchodová telenovela Vémoly: Zbil jsi mě s dítětem v náručí, mám z tebe strach, tvrdí Lela

11. ledna 2022 15:26
Rozchodová telenovela Vémoly: Zbil jsi mě s dítětem v náručí, mám z tebe strach, tvrdí Lela

Úterý 11. ledna je ve znamení turbulentního vztahu MMA zápasníka Karlose Vémoly a jeho partnerky Lely Ceterové. Domácnost této dvojice už však ovšem připomíná šílenou telenovelu a česká média jsou možná svědky jejich definitivního rozchodu.

Ačkoliv už spolu Karlos a Lela žijí pět let a mají dvě děti, stále v partnerském životě nemohou najít rovnováhu. Už v minulosti se rozešli a ani po návratu a narození syna Rockyho jejich vztah rozhodně není růžový. Slavný Terminátor totiž v úterý brzy ráno vydal na instagramu prohlášení, že Lela mu byla nevěrná s jeho vlastním kamarádem a s jejich láskou je definitivně konec. Posléze ovšem video smazal a serveru Blesk.cz pro sportovní rubriku poskytl i rozhovor o tom, že ačkoliv Lelu a kamaráda nepřistihl přímo při nevěře, je si jistý, že Lela dostává od dotyčného drahé dárky a dlouhou dobu se s ním stýkala za jeho zády. Svou přítelkyni ovšem vyzval k tomu, aby se s dětmi vrátila do domu, kde může žít i po boku své maminky.

Své vyjádření poskytla i samotná Lela, která nejprve do médii promluvila prostřednictvím své mluvčí. Řekla, že Karlosovi rozhodně nevěrná nebyla a její partner jen jedná v afektu. Poté ovšem napsala status na instagramu své kamarádky, kde prý našla zázemí po odchodu z domu. Její telefon jí totiž údajně vzal sám Karlos. „Musím psát z mobilu kamarádky, která mě u sebe ubytovala i s dvěma dětmi. Po tom, co jsi mě zbil, když jsem měla v náručí malého Rockyho. Mám z tebe strach. Ještě jsi mi sebral můj mobil… Nemohu nikomu zavolat ani jít na svůj Instagram. S nikým jsem nic neměla… Jsi chorý, žárlivý člověk. Jen mě vydíráš, protože se ti to hodí. Zbil jsi mě s dítětem v náručí. V životě už s tebou nebudu,“ napsala Lela a obvinila Vémolu rovněž z nevěry, která prý měla být na denním pořádku: „Ty, co se ku**íš nonstop, jednou je to Polka, pak Češka, pak ku**y ze stripklubu, kde trávíš čas. A to nemluvím o všech ex-ku**ách, se kterými jsi neustále v kontaktu. Chodíš domů pokaždé ve dvě ráno, protože se ku**íš non-stop.“ Mluvčí známé blondýnky potvrdila, že tento status opravdu napsala samotná Lela Ceterová a je pravdivý. Lela se prý i rozhodla podat trestní oznámení a údajné Karlosovo násilí jde řešit na policii.

Články, které by tě mohly zajímat