Právě vysíláme

Rus si píchal do těla olej, aby mu narostly svaly. Obří balóny ho mohly zabít, a proto mu je odstranili!

21. listopadu 2019 16:10
Rus si píchal do těla olej, aby mu narostly svaly. Obří balóny ho mohly zabít, a proto mu je odstranili!

Rus Kirill Těrešin se před dvěma lety stal internetovou senzací poté, co na svém Instagramu začal zveřejňovat šílené fotografie svých rukou. Muž si totiž do bicepsů píchal olej a z normálně vypadajících svalů jsou teď ohromné balóny!

Kirill si i přes varování lékařů a rodiny začal do rukou píchat olej podobný syntholu, protože na skutečný synthol neměl peníze. A ačkoliv byl zpočátku s monstrózními bicepsy spokojený, nyní svého rozhodnutí hořce lituje. Bicepsy mu totiž narudly, otekly a objevily se na nich vředy a zarudnutí, které doprovází zánět. Doma vyrobený olej napíchaný do svalů navíc začal Kirillovi způsobovat fibrózu a nakonec i nekrózu tkáně v rukách. Lékaři tedy Rusa upozornili na to, že hrozí i amputace.

Kirill si nakonec uvědomil, že píchat si do těla olej byla vážně hloupost a naštěstí operaci podstoupil. Lékaři mu část jeho „svalů“ z levé končetiny odstranili a mladíkovi zatím vyjmuli asi čtvrtinu tkáně o váze 1,36 kg a tři litry tekutiny. Další operace však Rusa ještě čekají a muže čeká ještě řada nepříjemných zákroků. Snad si tedy i díky nim uvědomí, co se svým tělem provedl a do ničeho podobného se už nikdy v životě nepustí.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat