Právě vysíláme

Ruská krasobruslařka nevydýchala prohru: „Všechny vás nenávidím,“ nadávala v zákulisí

18. února 2022 12:47
Ruská krasobruslařka nevydýchala prohru: „Všechny vás nenávidím,“ nadávala v zákulisí

Ke sportu nepatří jen vítězství, ale i prohra. A právě tu nezvládla jedna z ruských krasobruslařek na olympijských hrách v Číně.

Sedmnáctiletá krasobruslařka Alexandra Trusovová toužila po zlaté medaili a odjela velmi dobrou jízdu. Ani pět čtverných skoků a tři trojité ovšem nestačily na první místo a sportovkyně skončila druhá. O vítězství jí pak připravily čtyři body a zlato získala Ruska Anna Ščerbakovová. Stříbrná medaile ovšem krasobruslařce není dost dobrá a Alexandra předvedla v zákulisí rozzuřenou scénu, kterou k její smůle zachytily kamery.

 

„Nenávidím tenhle sport. Nenávidím! Už nikdy nevkročím na led,“ křičela rozzuřená krasobruslařka na svou trenérku a odmítala se zúčastnit slavnostního ceremoniálu. „Vždycky všechno víš. Všechny vás nenávidím! Každý má zlato, jen já ne,“ plakala a v zákulisí se jí její tým snažil uklidnit. Rozzuřená Alexandra ovšem několik minut trvala na tom, že se ceremoniálu nezúčastní.

Rusce se následně podařilo uklidnit a stříbrnou medaili si převzala. Její neúčast na ceremoniálu by ostatně byla ještě větší ostudou než její výstup v zákulisí. Později sportovkyně uvedla, že na ní dolehl tlak soutěže, stesk po domově a ona nemůže za to, že ji všude pronásledují kamery.

Články, které by tě mohly zajímat