Právě vysíláme

Řvoucí děti v letadle? Naštvaná žena žádá zavedení letů pouze pro dospělé

1. září 2022 13:07
Řvoucí děti v letadle? Naštvaná žena žádá zavedení letů pouze pro dospělé

Letět s brečícím dítětem v letadle? To není nic příjemného a z této situace jsou často zoufalí nejen cestující, ale i samotní rodiče. Američanka Morgan proto vyzvala letecké společnosti, aby zavedly lety bez dětí.

Velmi malým dětem bohužel řvaní nezakážete. Batolata navíc často dlouhý let nezvládají dobře, bolí je uši a zkrátka brečí. Ostatní cestují pak řvaní dětí v letadle špatně zvládají a mnohdy chudáky rodiče probodávají pohledem. I Američanka Morgan zažila tříhodinový let, který jedno z dětí celý prořvalo. Mladé ženě tedy došla trpělivost a veřejně vyzvala americké letové společnosti, aby zavedly lety, kde budou mít děti zákaz.

„Proč neexistují lety jen pro dospělé? Nebála bych se za ně zaplatit i větší částku,“ řekla Morgan ve videu, které umístila na sociální síť TikTok. „Můj let trval tři hodiny. Dítě, kterému bylo tak 5 let, sedělo přímo přede mnou. Mám sluchátka s potlačením hluku a stejně to nepomohlo,“ stěžuje si.

 

Video se stalo virálním a rozdělilo uživatele na dva tábory. Jedna strana si myslí, že zavedení linek pouze pro dospělé vlastně není špatný nápad. Jsou však i ti, kteří Morgan považují jen za rozmazlenou paninku, která si stěžuje na úplnou hloupost. Video okomentovala i řada rodičů s tím, že ani pro ně není brečící dítě nic příjemného. I děti, stejně jako dospělí, mají ovšem právo na cestování letadlem.

Jaký názor na to máš ty? Hlasuj v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat