Právě vysíláme

RYAN REYNOLDS a jeho vánoční svetr! Vtípek z loňského roku posloužil pro dobrou věc

24. prosince 2019 13:10
RYAN REYNOLDS a jeho vánoční svetr! Vtípek z loňského roku posloužil pro dobrou věc

Herci Ryan Reynolds a Hugh Jackman jsou výborní přátelé, a kromě toho velcí vtipálci. Rádi si ze sebe navzájem utahují a dělají srandičky. Jejich vtípek z loňského roku nyní ale proměnili v dobrou věc a pomohli nemocným dětem.

Loňské Vánoce se Ryan Reynolds stal terčem skvělého vtípku. Jeho přátelé, herci Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal, ho totiž pozvali na vánoční večírek a řekli mu, že se koná v duchu vtipných svátečních svetrů. V dobré víře si tedy Ryan oblékl vánoční svetr s velkou mašlí a vyrazil na párty. Na místě ovšem zjistil, že si z něj přátelé vystřelili a nikdo další svetr nemá. Z celé vtipné situace pak vznikla fotografie, jenž nějakou dobu trendovala na sociálních sítí.

Ryan na svetr nezapomněl a rozhodl se ho tento rok použít k dobré věci. Vytvořil totiž k němu krátký animovaný příběh, který přesně popisuje, jak vtip o loňských Vánocích vznikl. Na konci krátké pohádky pak i můžeme vidět, že herec poslal několik stejných svetrů nemocným dětem a podpořil i finančně nadaci Sick children. O Vánocích by si totiž lidé měli pomáhat!

 

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat