Právě vysíláme

RYTMUS a MARPO se utkali v ringu! Zástupce TroubleGangu před svým soupeřem smekl

28. prosince 2018 12:10
RYTMUS a MARPO se utkali v ringu! Zástupce TroubleGangu před svým soupeřem smekl

Byla to ale pořádná bitka! Dlouho očekávaný zápas Marpa s Rytmusem se konečně uskutečnil v naplněné O2 areně a připravil divákům parádní zážitek.

V rámci galavečera XFN 15 předvedli rappeři pořádnou boxerskou válku. Ačkoliv vyhrál na body bitvu Marpo, Rytmus rozhodně neodešel s ostudou. Slovenský král hip-hopu vydržel všech šest kol a ani pořádná nálož od protivníka ve druhém kole ho nedonutila zápas vzdát.

„Byl strašně dobře připravenej. Vůbec jsem nevěřil, že vydrží všech šest kol. Navíc zvládl fakt tvrdý bomby. Patrik tu pak říkal, že to chtěl už ve druhým kole odpískat, ale klobouk dolů, že to ustál,“ řekl Marpo po bitvě pro server iSport.cz a přiznal, že takový výkon od Rytmuse vůbec nečekal a jeho původním plánem bylo, že svého soupeře „sundá“ v pátém kole.

Oba rappery v hledišti podporovaly přítelkyně. LennyMarpova přítelkyně a Jasmina AlagičRytmusova snoubenka, po zápase uvedly, že na své partnery jsou neuvěřitelně pyšné.

Ačkoliv se před bitvou rappeři hodně hecovali, zápas skončil jejich společným objetím. Na Instagramu si posléze Marpo i Rytmus vyjádřili vzájemný respekt a poděkovali za úžasný životní zážitek.

 

Zdroj: Instagram,isport.cz

Rupert Grint: Já ani nevím, kolik mám peněz

Články, které by tě mohly zajímat