Právě vysíláme

RYTMUS promluvil o jménu pro syna. Výběr byl jasný hned od začátku!

31. ledna 2019 14:10
RYTMUS promluvil o jménu pro syna. Výběr byl jasný hned od začátku!

Rytmus se konečně dočkal a ve čtyřiceti dvou letech se stane poprvé otcem. To, že raperova snoubenka porodí syna, není žádným tajemstvím. Otázkou však zůstává, jak se bude chlapeček jmenovat.

Krásná moderátorka a legenda slovenského hip-hopu šli na všechno hopem. Dvojice se do sebe zamilovala natolik, že teprve po půl roce chození přišly zásnuby a hned na to těhotenství. Rytmus je po boku Jasminy šťastný a vypadá to, že právě prožívá jedny z nejšťastnějších chvil v životě.

A protože raper často myslí na své fanoušky a občas se s nimi rád podělí o zprávy ze svého soukromí, umožnil jim, aby se ho na Instagramu mohli na cokoliv zeptat.

Kromě dotazů ohledně plánované hudby se fandové samozřejmě zajímali i o Jasminino ještě nenarozené miminko. Dokonce padla i otázka, zda má slavný pár už pro chlapečka vybrané jméno.

„Bylo vybrané ještě předtím, než jsme věděli, že ho čekáme,“ odpověděl Rytmus a jméno si přeci jen ještě nechal pro sebe. To, jak bude svému dítěti říkat, se tak nejspíš dozvíme až po Jasminině porodu.

Co myslíte, zvolí snoubenci obyčejné české či slovenské jméno, nebo stejně jako řada celebrit pojmenují své dítě nějak netradičně?

 

Zdroj: Instagram

Galerie: Takhle vypadala Doktorka Quinnová zamlada

Články, které by tě mohly zajímat