Právě vysíláme

RYTMUS s JASMINOU rozjeli po svatbě pořádnou párty! Drahé šampaňské teklo proudem

20. května 2019 14:10
RYTMUS s JASMINOU rozjeli po svatbě pořádnou párty! Drahé šampaňské teklo proudem

V sobotu 18. května se na zámku v Pezinoku konala velká svatba. Slovenský rapper Rytmus si vzal svou partnerku Jasminu Alagič a z krásné dvojice se stal manželský pár!

Rytmus s Jasminou připravili opravdu honosnou veselku, na kterou byla pozvána spousta hostů. Své ano si snoubenci řekli při venkovním obřadu a ještě před nandáním prstýnků si navzájem vyměnili sliby.  „Jsem ochotný pro tebe zemřít. Jsi navěky v mém srdci a krvi,“ zveřejnil část slibu Patrik na svém Instagramu a přiznal, že po této větě se musel na chvíli odmlčet, protože emoce a pocit štěstí dokázaly i tohoto drsného rappera na malý moment převálcovat.

Po obřadu, při kterém neudržela slzy ani samotná nevěsta, se konal velkolepý večírek, kde nechyběla spousta tance, hudby, jídla a drahého alkoholu. Jasmina Alagič Vrbovská sice kvůli těhotenství pít nesměla, ale podle Insta stories, které se objevily na Instagramu je jasné, že i tak si svůj svatební den užila. „Právě jsme na naší svatbě, kde máme perfektní bar plný toho nejkvalitnějšího alkoholu, který neumíme zhodnotit, protože s Patrikem nepijeme, ale jsou tu tací, co pijí,“ řekla v jednom z videí nevěsta a budoucí maminka.

Ačkoliv novomanželé příliš mnoho fotografií ze svatby neukázali, samotný Patrik na svém Instagramu napsal, že na tento svatební den čekal celý život. „Cítím se hrdě a šťastně. Oslovení „moje manželka“ ve mně vyvolává něco silného, co musím chránit a starat se o to do konce života. Být pán domu, být dobrým otcem a mužským vzorem beru jako automatickou věc. Pozor, toto se nedá srovnat se žádným chozením. Manželství a rodina je nejvyšší level vztahu, které by mělo být pouze jedno v životě. (Alespoň já to tak přirozeně cítím) A přesně na tohle jsem čekal celý život,“ napsal Rytmus a pochlubil se prstýnky, které mu vyrobil šperkař přímo podle jeho přání.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat