Právě vysíláme

RYTMUS s JASMINOU trénují rodičovské povinnosti. Do rodiny přivítali krásnou Daphne!

7. ledna 2019 13:10
RYTMUS s JASMINOU trénují rodičovské povinnosti. Do rodiny přivítali krásnou Daphne!

Rytmuse a jeho snoubenku Jasminu Alagič čeká opravdu nádherný rok 2019. Slavná moderátorka s balkánskými kořeny je totiž těhotná a slovenský rapper se tak konečně stane otcem.

Na čem se nejlépe zkouší rodičovské schopnosti? No přece na pejskovi! Toho si nyní pořídili i RytmusJasminou a doslova z něj radostí šílí . „Dnes nám začíná další nová kapitola v životě s touto mojí vysněnou Daphne. Od té doby, kdy moje balkánská sestra měla doma toto úžasné plemeno královského pudla, které bylo neuvěřitelným společníkem celé rodiny, jsem si říkala: Bože takového bych si přála,“ napsala Jasmina na Instagram a přidala i fotografii opravdu překrásné psí slečny, kterou si odnesla domů z chovné stanice.

A protože slovenská kráska moc dobře ví, že řada lidí nemá na chovné stanice příliš v lásce, rovnou připsala k fotografii rázný vzkaz všem potencionálním haterům a kritikům. „Protože už trošku vím, jak to chodí, před tím než začnete soudit, proč jsme kupovali z chovné stanice a nevzali z útulku, rovnou se na to vykašlete. Každý ať si dělá, jak to cítí. Nepochybuji o tom, že útulkáči jsou výborný společníci. Sama jsem chodila venčit ještě v době, kdy nebyly sociální sítě a obrovskou poklonu si zaslouží každý, kdo si odtamtud pejska vezme, my se však rozhodli takto.“

 

Zdroj: Instagram

Hankovy štěky: 5 dopadů, které na mě měly svátky

Články, které by tě mohly zajímat