Právě vysíláme

S břichem na trh. Veronika Arichteva ukázala skutečné ženské tělo po dítěti

17. února 2023 14:59
S břichem na trh. Veronika Arichteva ukázala skutečné ženské tělo po dítěti

Ukázat realitu a pochlubit se i větším bříškem? Není problém! Alespoň tedy ne pro Veroniku Arichtevu.

Pokud používáte instagram, jistě víte, že tato oblíbená sociální síť se musí brát s rezervou. Uživatelé se totiž dost často předhání v tom, kdo žije lepší život a svým sledujícím předkládají poněkud upravenou realitu. Naštěstí je však stále mnoho lidí, kteří vědí, že i na instagramu je dobré přiznat život takový, jaký skutečně je.

Herečka a moderátorka Evropy 2 Veronika Arichteva si užívá dovolenou v Dominikánské republice, kam vyrazila se synem Lukou a manželem Biserem. A jako správná máma s rozumem se rozhodla ukázat svou skutečnou postavu, kterou po porodu chlapečka má. „S břichem na trh. Na instáč. Na dovolenou. Je se mnou už dva a půl roku všude. Umím ho i schovat. Ale proč, viď. Nejsem vytuněná máma, ale jsem šťastná máma. A trochu líná máma,“ napsala ke své vlastní fotografii z pláže a dodala: „Tvl, ne, nejsem těhotná.“ Jak už ovšem v minulosti uvedla, druhému dítěti se s manželem nebrání.

Veronika získala pod příspěvkem mnoho pochvalných komentářů. Jak se totiž zdá, dokonalých, a hlavně vyretušovaných, ženských těl už mají uživatelé dost a rádi vidí maminku s normální postavou.

 

Články, které by tě mohly zajímat