Právě vysíláme

S kým bude herec Jan Cina soutěžit ve StarDance? Bude tančit s mužem, či ženou?

13. června 2021 13:10
S kým bude herec Jan Cina soutěžit ve StarDance? Bude tančit s mužem, či ženou?

Nová řada oblíbené taneční soutěže StarDance opět nabídne zajímavé soutěžící. Kromě zpěváka Miraie Navrátila, herečky Simony Babčákové či krasobruslaře Tomáše Vernera si zatančí i talentovaný herec Jan Cina. S kým bude v páru?

Ačkoliv už soutěžící z řad celebrit známe, páry StarDance se teprve postupně zveřejňují. Zatím tak víme, že například herečka Simona Babčáková si zatančí s profesionálem Martinem Prágrem a sympatická farářka Martina Viktorie Kopecká bude pod vedením Marka Dědíka, který je fanouškům StarDance moc dobře známý.

Nyní bylo odtajněno jméno další dvojice a Česká televize zveřejnila, s kým bude soutěžit herec Jan Cina. Ten je pak přiznaným homosexuálem a dlouhou dobu žije po boku kolegy Petra Vančury. Nabízela se pak tedy otázka, zda bude v nové řadě Cina tančit s mužem, či s ženou. V zahraničních verzi soutěže jsme už totiž stejnopohlavní pár mohli vidět. A jak ostatně i sám herec přiznal i jeho okolí mu tuto otázku položilo.

Jak bylo ovšem nyní odtajněno, nakonec Cina nastoupí na parket s taneční partnerkou, kterou bude Adriana Mašková. Tak pak v doposud poslední řadě tančila s hercem Miroslavem Hanušem.

Články, které by tě mohly zajímat